Wir müssen unsere Preise anpassen.

We moeten onze prijzen aanpassen.

Beste grappige vrienden,

Elke dag merken we allemaal hoe de prijzen van veel alledaagse dingen zoals voedsel, benzine of energie stijgen. Ook de kosten voor grondstoffen, productie en logistiek worden beïnvloed.

Helaas blijven wij als fabrikanten niet gespaard van deze ontwikkelingen.

Tot dusver hebben wij, ondanks verschillende prijsaanpassingen door onze producenten in de loop van het jaar, deze kosten niet willen doorberekenen in de vorm van een prijsverhoging.

Vandaag willen wij u vroegtijdig en op transparante wijze meedelen dat wij onze prijzen vanaf 15.8.2022 aan de marktsituatie zullen moeten aanpassen in het kader van een nieuwe prijsstijging. In de toekomst zal de bank 399 € kosten, de overtreksets 149 € en de waterdichte onderhoes 129 €.

U kunt geloven dat deze beslissing niet gemakkelijk voor ons was.

Onze missie is om speelplezier te brengen in de huizen van zoveel mogelijk kinderen.

Met de Funzy willen we een veelzijdig en duurzaam speelmeubel aanbieden voor meer beweging, creativiteit en een gezellige rustplek.

Tegelijkertijd blijven we ons richten op de beste kwaliteit van onze speelbank, zodat hij jarenlang een trouwe metgezel zal zijn.

Het is belangrijk voor ons om een duurzaam bedrijf op te bouwen dat onze werknemers, leveranciers en partners een eerlijke beloning biedt en ook iets teruggeeft door sociaal en ecologisch engagement.

Van 2.8. - 14.8. willen wij alle last-minute shoppers de kans blijven geven om tegen onze originele prijzen te winkelen.

Dank u voor uw begrip en loyaliteit - laten we samen nog veel meer plezier in de kinderkamers brengen.

Uw Funzy Team