5 redenen waarom elke kinderkamer een funzy nodig heeft

5 redenen waarom Funzy in elke kinderkamer thuishoort

Half speelgoed, halve bank maakt een speelbank. Ontdek 5 goede redenen waarom je kind dol zal zijn op de Funzy speelbank!

Probeer Funzy, de modulaire speelbank

Probeer nu

1. plezierfactor

Of je nu gaat ravotten, spelen, knuffelen, lezen of slapen, Funzy is er altijd. Bestaande uit slechts vier afzonderlijke delen, kan het in slechts enkele (kinder)bewegingen worden omgevormd van een bank tot een fauteuil tot een grot tot een piratenschip.

2. Stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht

Onze aanbeveling: laat jouw kinderen het in elkaar zetten! Je zult versteld staan ​​van wat jouw kleintjes kunnen bouwen vanaf een modulaire bank. Voor ons is er niets mooiers dan wanneer kinderen fantasierijk hun eigen wereld bouwen van eenvoudige componenten.

3. Lange levensduur

Of je nu 1 jaar oud bent als staphulp, 5 jaar oud bent als rovershol of 12 jaar oud bent als lees- en lighoek - Funzy is een langdurig spel en een bron van plezier vanwege de hoge productkwaliteit


Bestel nu zonder risico en speel 30 dagen thuis!

Probeer nu

4. Meer dan 800 5* beoordelingen

Zowel ouders als kinderen zijn dol op Funzy. Dit komt niet alleen tot uiting in meer dan 800 5* beoordelingen, maar ook in het feit dat we nog steeds minder dan 15 retouren hebben van meer dan 25.000 ouders. Daarom bieden wij onze 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie!

5. logeerbed

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we een in Duitsland geproduceerd PUR-kwaliteitsschuim, dat matraskwaliteit heeft. Dat wil zeggen dat het niet doorhangt en geen holtes vormt. Zo kan de Funzy met een gerust geweten als logeerbed gebruikt worden.


Deels bank, deels speelgoed. Voor eindeloos plezier.

Eindeloze manieren om te spelen

Maakt creativiteit wakker

 OEKO-TEX gecertificeerd

 Wasbare hoezen

 Gemaakt in de EU

5 jaar garantie

Probeer nu