9 redenen waarom elke kinderkamer een grappige CH-versie nodig heeft

9 redenen waarom Funzy in elke kinderkamer thuishoort

Half speelgoed, halve bank maakt een speelbank. Ontdek 9 goede redenen waarom je kind dol zal zijn op de Funzy speelbank!

Probeer Funzy, de modulaire speelbank

Probeer nu

1. plezierfactor

Of je nu gaat ravotten, spelen, knuffelen, lezen of slapen, Funzy is er altijd. Bestaande uit slechts vier afzonderlijke delen, kan het in slechts enkele (kinder)bewegingen worden omgevormd van een bank tot een fauteuil tot een grot tot een piratenschip.

2. Stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht

Onze aanbeveling: laat jouw kinderen het in elkaar zetten. Je zult versteld staan ​​van wat jouw kleintjes kunnen bouwen vanaf een modulaire bank. Voor ons is er niets mooiers dan wanneer kinderen fantasierijk hun eigen wereld bouwen van eenvoudige componenten.

3. Lange levensduur

Of je nu 1 jaar oud bent als staphulp, 5 jaar oud bent als rovershol of 12 jaar oud bent als lees- en lighoek - Funzy is een langdurig spel en een bron van plezier vanwege de hoge productkwaliteit


4. Blikvanger in de kinderkamer

Ravotten en spelen horen erbij! Maar kinderen hebben ook een plek nodig om te rusten en zich terug te trekken. Daarom is Funzy ook het ideale knusse hoekje in de kinderkamer. De geweldige kleuren maken het een blikvanger en wanneer het niet in gebruik is, kan het klein en compact worden opgeborgen.


Bestel nu zonder risico en speel 30 dagen thuis!

Probeer nu

5. Meer dan 650 5-sterrenrecensies

Zowel ouders als kinderen zijn dol op Funzy. Dit komt niet alleen tot uiting in meer dan 650 5* beoordelingen, maar ook in het feit dat we nog steeds minder dan 15 aangiften hebben van meer dan 20.000 ouders. Daarom bieden wij onze 30 dagen niet goed geld terug garantie!


6. Logeerbed

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we een in Duitsland geproduceerd PUR-kwaliteitsschuim, dat matraskwaliteit heeft. Dat wil zeggen dat het niet doorhangt en geen holtes vormt. Zo kan de Funzy met een gerust geweten als logeerbed gebruikt worden.


7. Plezier in de buitenlucht

Elk kind vindt het heerlijk om door de sproeier in de tuin te rennen of te ravotten in het park. Met onze innovatieve buitenhoes kan je Funzy eenvoudig worden omgebouwd tot buitenspeelgoed en biedt zo nog veelzijdiger speelplezier.

8. Kwaliteit

Voor ons is het niet alleen een slogan, maar een centrale pijler van onze bedrijfswaarden. Daarom zijn we compromisloos in de productie. Funzy is gemaakt in de EU, het hele product is OEKO-TEX gecertificeerd, de stoffen zijn bestand tegen meer dan 100.000 schuurcycli. Wij kunnen dan ook met een gerust geweten 5 jaar garantie bieden.


9. Eenvoudige reiniging

Waar gehakt wordt, vallen spaanders? Of in ons geval - waar ravotten is, gaat er iets mis. Geen probleem! Want naast onze waterdichte undercover haal je de stof er in een mum van tijd uit en was je hem in de machine.

Deels bank, deels speelgoed. Voor eindeloos plezier.

Eindeloze manieren om te spelen

Maakt creativiteit wakker 

OEKO-TEX gecertificeerd

 Wasbare hoezen

 Gemaakt in de EU

5 jaar garantie

Probeer nu