9 redenen waarom Funzy in elke kinderkamer thuishoort

Half speelgoed, halve bank maakt een speelbank. Ontdek 9 goede redenen waarom je kind dol zal zijn op de Funzy speelbank!

Leuke factor

1
Leuke factor

Of je nu gaat ravotten, spelen, knuffelen, lezen of slapen, Funzy is er altijd. Bestaande uit slechts vier afzonderlijke delen, kan het in slechts enkele (kinder)bewegingen worden omgevormd van een bank tot een fauteuil tot een grot tot een piratenschip.

Bevordert creativiteit en verbeeldingskracht

2
Bevordert creativiteit en verbeeldingskracht

Onze aanbeveling: laat uw kinderen het gewoon doen. U zult versteld staan ​​van wat uw kleintjes kunnen bouwen vanaf een modulaire bank. Voor ons is er niets mooiers dan wanneer kinderen fantasierijk hun eigen wereld bouwen van eenvoudige componenten.

Lange bruikbaarheid

3
Lange bruikbaarheid

Of het nu op 1-jarige leeftijd is als stahulp, op 5-jarige leeftijd als rovershol of op 12-jarige leeftijd als lees- en lighoek - Funzy is een langdurige game- en pleziermaker vanwege de hoge productkwaliteit

Eyecatcher in de kinderkamer

4
Eyecatcher in de kinderkamer

ravotten en spelen moet zijn! Maar kinderen hebben ook een plek nodig om te rusten en zich terug te trekken. Daarom is Funzy ook het ideale knusse hoekje in de kinderkamer. De geweldige kleuren maken het een blikvanger en wanneer het niet in gebruik is, kan het klein en compact worden opgeborgen.

Meer dan 1.200 vijfsterrenrecensies

5
Meer dan 1.200 vijfsterrenrecensies

Zowel ouders als kinderen zijn dol op Funzy. Dit blijkt niet alleen uit de ruim 1.200 5* beoordelingen, maar ook uit het feit dat we nog steeds minder dan 50 retourzendingen hebben van ruim 80.000 ouders. Daarom bieden wij onze 30 dagen geld-terug-garantie!

logeerbed

6
logeerbed

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we een in Duitsland geproduceerd PUR-kwaliteitsschuim, dat matraskwaliteit heeft. Dat wil zeggen dat het niet doorhangt en geen holtes vormt. Zo kan de Funzy met een gerust geweten als logeerbed gebruikt worden.

Buitenplezier

7
Buitenplezier

Elk kind vindt het heerlijk om door de sproeier in de tuin te rennen of te ravotten in het park. Met onze innovatieve buitenhoes kan je funzy eenvoudig worden omgebouwd tot buitenspeelgoed en biedt zo nog veelzijdiger speelplezier.

Kwaliteit

8
Kwaliteit

Voor ons is het niet zomaar een slogan, maar een centrale pijler van onze bedrijfswaarden. Daarom zijn wij compromisloos in de productie. Funzy wordt met de hand gemaakt onder de strengste omstandigheden, het gehele product is OEKO-TEX gecertificeerd, de stoffen zijn bestand tegen meer dan 200.000 schuurcycli. Wij kunnen daarom met een gerust geweten 3 jaar garantie bieden.

Gemakkelijk schoon te maken

9
Gemakkelijk schoon te maken

Waar wordt geschaafd, zijn er ook spaanders? Of in ons geval - waar ravotten is, gaat er iets mis. Geen probleem! Want naast onze waterdichte undercover haal je de stof er in een mum van tijd uit en was je hem in de machine.

Bestel nu risicovrij en test het 30 dagen thuis!

Bestel nu risicovrij en test het 30 dagen thuis! Koop nu de speelbank!