Vraag je je af waarom Funzy de juiste speelbank is voor jou en je kleintjes?
<p>Funzy is de origineel gepatenteerde speelbank in Europa</p>

Funzy is de origineel gepatenteerde speelbank in Europa

<p>Al meer dan 50.000 ouders zijn enthousiast over de Funzy speelsofa</p>

Al meer dan 50.000 ouders zijn enthousiast over de Funzy speelsofa

<p>Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standard 100) made in Germany</p>

Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standard 100) made in Germany

<p>30 dagen geld-terug-garantie & 3 jaar garantie op je Funzy</p>

30 dagen geld-terug-garantie & 3 jaar garantie op je Funzy

<p>Meer dan 1.000 5-sterren beoordelingen door heel Europa</p>

Meer dan 1.000 5-sterren beoordelingen door heel Europa

De originele speelbank

Ons doel was veelzijdige, creativiteitsbevorderende en duurzame speelmeubels voor onze kinderen. We hebben lang gezocht naar de beste combinatie van materialen, totdat we na maanden testen tevreden waren en onze productielocatie in Duitsland vonden. Toen we in 2020 de eerste Funzys produceerden, was onze speelsofa de eerste in zijn soort in Europa. Innovatie moet worden erkend, daarom heeft het Duitse octrooi- en merkenbureau ons erkend met een octrooi.

Het vertrouwen van meer dan 50.000 enthousiaste ouders maakt van Funzy de #1 speelbank in Europa

Met de Funzy speelbank bieden we kinderen een nieuwe categorie speelgoed aan. Veelzijdige speelmeubels om in te ravotten, grotten te bouwen of gewoon lekker te relaxen. Duizenden ouders in heel Europa zijn enthousiast over de gebruiksmogelijkheden, de hoogwaardige afwerking en niet te vergeten de stralende ogen van hun kinderen.

We praten niet alleen over kwaliteit, we hebben het ook (100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen)

Van ouders voor ouders en hun kinderen: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze Funzy in Duitsland kan worden geproduceerd met transparante toeleveringsketens en is gemaakt van 100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen. Van het schuim tot de hoes tot de rits, alle materialen zijn gecertificeerd. Dit betekent dat alle materialen onderworpen zijn aan een strikte catalogus van criteria en voortdurend getest worden. Meer informatie over OEKO-TEX® Standard 100 vind je hier: https://www.oeko-tex.com/de/unsere-standards/standard-100-by-oeko-tex

Meer dan 1.000 5-sterrenbeoordelingen

De positieve recensies zijn voor ons de mooiste beloning. Ze zijn tenslotte het bewijs dat onze aandacht voor detail, onze kwaliteitsnormen en de constante verdere ontwikkeling van onze Funzy leiden tot een allround speelplezier voor kinderen.

30 dagen geld terug garantie

Omdat we 100% zeker zijn van de kwaliteit en het plezier van Funzy, bieden we je 30 dagen geld-terug-garantie. In de 30 dagen na levering kun je de Funzy speelsofa uittesten en er uitgebreid mee spelen. Als je besluit je Funzy terug te sturen, halen we hem gratis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.