Vraag je je af waarom Funzy de juiste speelbank is voor jou en je kleintjes?

Er zijn veel goede redenen:

- Funzy is de originele gepatenteerde speelbank in Europa

- Vertrouwd door meer dan 25.000 ouders Funzy

- Meer dan 800 5* beoordelingen uit heel Europa

- Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standard 100) gemaakt in Duitsland

- 30 dagen geld-terug-garantie & 5 jaar garantie op je Funzy

De originele speelbank

Ons doel was veelzijdige, creativiteitsverhogende en duurzame speelmeubels voor onze kinderen. We hebben lang gezocht naar de beste combinatie van materialen totdat we na maanden testen tevreden waren en onze productielocatie in Duitsland vonden.

Toen we in 2020 de eerste Funzys produceerden , was onze speelbank de eerste in zijn soort in Europa . Innovatie moet worden erkend, daarom heeft het Duitse Octrooi- en Merkenbureau ons erkend met een octrooi.

Vertrouwd door meer dan 25.000 enthousiaste ouders, is Funzy Europa's #1 speelbank

Met de Funzy speelbank bieden we kinderen een nieuwe categorie speelgoed aan. Veelzijdige speelmeubels om in te ravotten, grotten te bouwen of gewoon lekker te relaxen. Duizenden ouders in heel Europa zijn enthousiast over de gebruiksmogelijkheden, de hoogwaardige afwerking en niet te vergeten de stralende ogen van hun kinderen.

Meer dan 800 5-sterrenrecensies

De positieve recensies zijn voor ons de mooiste beloning. Ze zijn tenslotte het bewijs dat onze aandacht voor detail, onze kwaliteitsnormen en de constante verdere ontwikkeling van onze Funzy leiden tot een allround speelplezier voor kinderen.

We praten niet alleen over kwaliteit, we hebben het ook (100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen)

Van ouders voor ouders en hun kinderen: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze Funzy in Europa kan worden geproduceerd met transparante toeleveringsketens en is gemaakt van 100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen. Van het schuim tot de hoes tot de rits, alle materialen zijn gecertificeerd.

Dit betekent dat alle materialen onderworpen zijn aan een strikte catalogus van criteria en constant worden getest. Meer informatie over OEKO-TEX® Standard 100 vindt u hier: https://www.oeko-tex.com/de/unsere-standards/standard-100-by-oeko-tex

30 dagen geld terug garantie

Omdat we 100% zeker zijn van de kwaliteit en het plezier van Funzy, bieden we je 30 dagen geld-terug-garantie. In de 30 dagen na levering kun je de Funzy speelbank op de proef stellen en er uitgebreid mee spelen.

Als je besluit je Funzy terug te sturen, halen we hem gratis op en krijg je je geld terug.

5 jaar garantie op je Funzy

De positieve recensies zijn voor ons de mooiste beloning. Ze zijn tenslotte het bewijs dat onze aandacht voor detail, onze kwaliteitsnormen en de constante verdere ontwikkeling van onze Funzy leiden tot een allround speelplezier voor kinderen.

Hoogste stofkwaliteit voor een lange levensduur

Vooral de stofkeuze was voor ons belangrijk. Want de stof is het onderdeel van de speelbank waar je kind het meest mee in aanraking komt en dat het meest wordt gebruikt.

Onze hoogwaardige, OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde veloursstof is niet alleen knuffelzacht, de structuur geeft de afzonderlijke delen een natuurlijke weerstand zodat ze beter bij elkaar blijven en een stevige structuur bieden voor alle creaties die in je opkomen.

Met 355 g/m en een slijtvastheid van meer dan 200.000 schuurcycli is onze stof ook bijzonder slijtvast en duurzaam.

Matraskwaliteit schuim voor veilig en lang spelen

Zoals alle onderdelen is ons schuim OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. De juiste hardheid en dichtheid is echter ook bijzonder belangrijk, zodat de individuele creaties stevig staan ​​en uw kinderen er veilig op kunnen klimmen. Tegelijkertijd is het schuim licht genoeg voor de kleintjes om door het huis te dragen.

Handgemaakt in Duitsland

Bij Funzy streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Daarom hebben we gekozen voor een Duitse producer. Op deze manier houden we de bezorgroutes zo kort en transparant mogelijk en hebben we dus een aanzienlijk lagere CO₂-uitstoot in vergelijking met producten die uit het Verre Oosten worden geïmporteerd.

We kunnen ook op elk moment de productie controleren en ervoor zorgen dat alle productnormen en eerlijke werkomstandigheden worden gegarandeerd.

Een grote kleurkeuze

Funzy biedt je kinderen niet alleen bijna eindeloos speelplezier of een gezellig knuffelhoekje, het staat dankzij het tijdloze design ook nog eens prachtig in de kinderkamer.

Om ervoor te zorgen dat Funzy bij elk interieur past, brengen we regelmatig meer kleuren uit en hebben we al een veelzijdig kleurenpalet van neutrale tot felle kleuren.

Door het snel en eenvoudig afdekken van de foamdelen is je Funzy eenvoudig aan te passen aan iedere verandering in je interieur.