Vraag je je af waarom Funzy de juiste speelbank is voor jou en je kleintjes?
<p>Funzy is de origineel gepatenteerde speelbank in Europa</p>

Funzy is de origineel gepatenteerde speelbank in Europa

<p>Al meer dan 80.000 ouders zijn enthousiast over de Funzy speelsofa</p>

Al meer dan 80.000 ouders zijn enthousiast over de Funzy speelsofa

<p>Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standard 100)</p>

Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standard 100)

<p>30 dagen geld-terug-garantie & 3 jaar garantie op je Funzy</p>

30 dagen geld-terug-garantie & 3 jaar garantie op je Funzy

<p>Meer dan 1.200 5-sterren beoordelingen door heel Europa</p>

Meer dan 1.200 5-sterren beoordelingen door heel Europa

De originele speelbank

Ons doel was om veelzijdige, creativiteitsverhogende en duurzame speelmeubelen voor onze kinderen te maken. We hebben lang gezocht naar dea beste combinatie van materialen totdat we na maanden testen tevreden waren en onze productiefaciliteit in Duitsland vonden. Toen we in 2020 de eerste Funzys produceerden, was onze speelbank de eerste in zijn soort in Europa. Innovatie moet worden erkend en daarom heeft het Duitse octrooi- en merkenbureau ons geëerd met een octrooi.

Het vertrouwen van meer dan 80.000 enthousiaste ouders maakt van Funzy de #1 speelbank in Europa

Met de Funzy speelbank bieden we kinderen een nieuwe categorie speelgoed aan. Veelzijdige speelmeubels om in te ravotten, grotten te bouwen of gewoon lekker te relaxen. Duizenden ouders in heel Europa zijn enthousiast over de gebruiksmogelijkheden, de hoogwaardige afwerking en niet te vergeten de stralende ogen van hun kinderen.

We praten niet alleen over kwaliteit, we hebben het ook (100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen)

Van ouders voor ouders en hun kinderen: We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze Funzy kan worden geproduceerd met transparante toeleveringsketens en bestaat uit 100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen. Van het schuim tot de hoes tot de ritssluiting, alle materialen zijn gecertificeerd. Dit betekent dat alle materialen zijn onderworpen aan een strenge catalogus met criteria en constante tests. Lees hier meer over OEKO-TEX® Standard 100: https://www.oeko-tex.com/de/unsere-standards/standard-100-by-oeko-tex

Meer dan 1.200 5-sterrenbeoordelingen

De positieve recensies zijn voor ons de mooiste beloning. Ze zijn tenslotte het bewijs dat onze aandacht voor detail, onze kwaliteitsnormen en de constante verdere ontwikkeling van onze Funzy leiden tot een allround speelplezier voor kinderen.

30 dagen geld terug garantie

Omdat we 100% zeker zijn van de kwaliteit en het plezier van Funzy, bieden we je 30 dagen geld-terug-garantie. In de 30 dagen na levering kun je de Funzy speelsofa uittesten en er uitgebreid mee spelen. Als je besluit je Funzy terug te sturen, halen we hem gratis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.