Vraag je je af waarom Funzy de juiste speelbank is voor jou en je kleintjes?
Funzy-Teddy-fuer-die-ganze-Familie
<p>Funzy is de origineel gepatenteerde speelbank in Europa</p>

Funzy is de origineel gepatenteerde speelbank in Europa

<p>Ruim 80.000 ouders zijn al enthousiast over de Funzy speelsofa</p>

Ruim 80.000 ouders zijn al enthousiast over de Funzy speelsofa

<p>Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standaard 100)</p>

Hoogste kwaliteit (OEKO-TEX® Standaard 100)

<p>30 dagen geld-terug-garantie & 3 jaar garantie op je Funzy</p>

30 dagen geld-terug-garantie & 3 jaar garantie op je Funzy

<p>Meer dan 1.200 5* beoordelingen uit heel Europa</p>

Meer dan 1.200 5* beoordelingen uit heel Europa

De originele speelbank

Ons doel was om veelzijdig, creativiteit bevorderend en duurzaam speelmeubilair voor onze kinderen te creëren. We hebben lang gezocht naar de beste combinatie van materialen, totdat we na maanden testen tevreden waren en onze productiefaciliteit in Duitsland vonden.

Toen we in 2020 de eerste Funzy’s produceerden, was onze speelbank de eerste in zijn soort in Europa. Innovatie moet worden erkend en daarom heeft het Duitse Patent- en Merkenbureau ons geëerd met een patent.

Funzy wordt vertrouwd door ruim 80.000 enthousiaste ouders en is de nummer 1 speelbank van Europa

Met de Funzy speelbank bieden we kinderen een nieuwe categorie speelgoed aan. Veelzijdige speelmeubels om in te ravotten, grotten te bouwen of gewoon lekker te relaxen. Duizenden ouders in heel Europa zijn enthousiast over de gebruiksmogelijkheden, de hoogwaardige afwerking en niet te vergeten de stralende ogen van hun kinderen.

We praten niet alleen over kwaliteit, we hebben het ook (100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen)

Van ouders voor ouders en hun kinderen: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze Funzy geproduceerd kan worden met transparante toeleveringsketens en gemaakt is van 100% OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerde materialen. Van het schuim tot de hoes tot de ritssluiting, alle materialen zijn gecertificeerd.

Dit betekent dat alle materialen onderworpen zijn aan een strenge catalogus van criteria en voortdurend getest worden . Meer informatie over OEKO-TEX® Standaard 100 vindt u hier: https://www.oeko-tex.com/de/unsere-standards/standard-100-by-oeko-tex

Meer dan 1.200 vijfsterrenrecensies

De positieve recensies zijn voor ons de beste beloning. Want uiteindelijk zijn ze het bewijs dat onze aandacht voor detail, onze kwaliteitsnormen en de voortdurende verdere ontwikkeling van onze Funzy leiden tot een allround speelplezier voor de kinderen.

30 dagen geld terug garantie

Omdat we 100% zeker zijn van de kwaliteit en het plezier van Funzy, bieden we je 30 dagen geld-terug-garantie. In de 30 dagen na levering kun je de Funzy speelsofa uittesten en er uitgebreid mee spelen. Als je besluit je Funzy terug te sturen, halen we hem gratis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.