9 redenen waarom Funzy in elke kinderkamer hoort!

Half speelgoed, half bank maakt een speelbank. Ontdek 9 goede redenen waarom uw kind van de Funzy bank zal houden!

Funfactor

1
Funfactor

Of het nu gaat om ravotten, spelen, knuffelen, lezen of slapen, Funzy is er altijd. Het bestaat uit slechts vier afzonderlijke onderdelen en kan in slechts enkele (kinder)bewegingen worden omgevormd van een bank naar een fauteuil, van een grot naar een piratenschip.

Creativiteits- & fantasiebevorderend

2
Creativiteits- & fantasiebevorderend

Onze aanbeveling - laat je kinderen het gewoon doen. Je zult versteld staan van wat uw kleintjes uit een modulaire bank bouwen. Voor ons is er niets mooiers dan wanneer kinderen met veel fantasie een eigen wereld bouwen uit eenvoudige onderdelen.

Lange bruikbaarheid

3
Lange bruikbaarheid

Hetzij als stahulp op 1-jarige leeftijd, als rovershol op 5-jarige leeftijd of als lees- & lummelhoek op 12-jarige leeftijd - Funzy is een langdurige bron van plezier en spel dankzij de hoge productkwaliteit

.

Blikvanger in de kinderkamer

4
Blikvanger in de kinderkamer

Rollen en spelen is een must! Maar kinderen hebben ook een plek nodig om uit te rusten en zich terug te trekken. Daarom is Funzy ook de ideale knusse hoek in de kinderkamer. De leuke kleuren maken het meteen een blikvanger en als het niet gebruikt wordt, kan het klein & compact opgeborgen worden.

Meer dan 1000 5-sterren beoordelingen

5
Meer dan 1000 5-sterren beoordelingen

Ouders en kinderen zijn even dol op Funzy. Dat blijkt niet alleen uit de meer dan 1000 5-sterren reviews, maar ook uit het feit dat we nog geen 15 retouren hebben bij meer dan 50000 ouders. Daarom bieden we onze 30 dagen geld terug garantie!

Logeerbed

6
Logeerbed

Versatiliteit & kwaliteit zijn belangrijk voor ons. Daarom gebruiken wij een in Duitsland geproduceerd PUR-kwaliteitsschuim, dat matraskwaliteit heeft. Dit betekent dat het niet doorzakt en geen holtes vormt. Dit betekent dat de Funzy met een gerust hart gebruikt kan worden als logeerbed voor bezoekers.

Outdoor Plezier

7
Outdoor Plezier

Het rennen door de sproeier in de tuin of ravotten in het park is iets wat elk kind graag doet. Met onze innovatieve buitenhoezen kan jouw Funzy eenvoudig worden omgebouwd tot buitenspeelgoed voor nog meer veelzijdig speelplezier.

Kwaliteit

8
Kwaliteit

Is voor ons niet zomaar een slogan, maar een centrale pijler van onze bedrijfswaarden. Daarom zijn we compromisloos in de productie. Funzy wordt gemaakt in de EU, het hele product is OEKO-TEX gecertificeerd, de stoffen zijn bestand tegen meer dan 200.000 schuurcycli. Daarom kunnen we met een gerust hart 3 jaar garantie bieden.

Makkelijk te reinigen

9
Makkelijk te reinigen

Waar gehakt wordt, vallen ook spaanders? Of in ons geval - waar gestoeid wordt, wordt soms gemorst. Geen probleem! Want naast onze waterdichte onderhoes kun je de stof in een handomdraai verwijderen en in de machine wassen.

Bestel nu risicoloos en test het thuis 30 dagen lang!

Bestel nu risicoloos en test het thuis 30 dagen lang! Koop nu de speelsofa!