Over ons

Hallo Funzy vriend,

Wij zijn Felix en Michael, oude schoolvrienden, trotse vaders van in totaal 4 kinderen en de oprichters van Funzy.

Ons project "speelbank" begon in de herfst van 2020, toen Felix de kinderkamer van zijn kinderen Ava en Caspar opnieuw aan het inrichten was. Op zoek naar een veelzijdig kindermeubel dat ook als speelgoed kon worden gebruikt, ontstond het idee voor een speelbank.

Geïnspireerd door de VS, waar dit soort modulaire zitmeubelen al bestond, zijn we begonnen met de ontwikkeling van de eerste speelsofa voor de Europese markt.

Een paar maanden later, in het voorjaar van 2021, werd het eerste meubelspeelgoed, gedoopt als Funzy (afgeleid van de termen leuk en gezellig)op de markt.

Onze missie: Funzy wil kinderen in staat stellen zich te ontwikkelen om zich creatief, vrij en vol fantasie en verbeelding door spel te ontwikkelen.. Met zijn veelzijdigheid biedt onze kinderbank de speelse basis voor deze individuele avontuurlijke reis van kind tot kind.

Voor sommigen is het een toevluchtsoord om te lezen en te dromen. Voor anderen is het het lanceerplatform voor de raket naar de ruimte. En voor ons ouders is het het goede geweten om de kinderen op een zinvolle manier bezig te houden, zonder invloed van de media en zonder onze eigen bank op te hoeven geven.

Zo wordt Funzy een vast familielid en speelkameraadje, precies zoals jij het wilt.

Een jaar na onze oprichting zijn we trots om we zijn er trots op dat we het nummer 1 bankstelmerk in Europa zijn...met meer dan 20.000 tevreden ouders en nog meer kinderen die met Funzy een nieuw speelkameraadje in hun kinderkamer hebben.

We kunnen niet wachten om te zien wat je met je Funzy doet en wensen je veel plezier met je speelbank.

Heeft u vragen of suggesties? We horen graag van u!

Vriendelijke groeten Felix & Michael