Over ons

Hallo Funzy vriend,

Wij zijn Felix en Michael, jarenlange schoolvrienden, trotse vaders van in totaal 4 kinderen en de oprichters van Funzy.

Ons "speelbank" project begon in de herfst van 2020, toen Felix de kinderkamer van zijn kinderen Ava en Caspar opnieuw aan het inrichten was. Op zoek naar een veelzijdige kinderbank die ook als speelgoed kon worden gebruikt, ontstond het idee voor een speelbank.

Geïnspireerd door de VS, waar dit soort modulaire zitmeubelen al bestond, gingen we aan de slag met de ontwikkeling van de eerste speelbank voor de Europese markt.

Een paar maanden later, in het voorjaar van 2021, werd het eerste speelmeubel, Funzy gedoopt (afgeleid van de termen fun en cozy), gelanceerd.

Onze missie: Funzy wil kinderen in staat stellen zich creatief, vrij en vol fantasie en verbeelding te ontwikkelen door te spelen. Dankzij zijn veelzijdigheid biedt onze kinderbank de speelse basis voor deze avontuurlijke reis, die van kind tot kind individueel is.

Voor sommigen is het een toevluchtsoord om te lezen en te dromen. Voor anderen is het de lanceerbasis voor de raket naar de ruimte. En voor ons ouders is het het goede geweten om de kinderen op een zinvolle manier bezig te houden, zonder invloed van de media en zonder onze eigen bank op te hoeven geven.

Zo wordt Funzy een vast gezinslid en speelkameraadje, precies zoals je dat wilt.

Een jaar na onze oprichting zijn we er trots op het nummer 1 merk voor speelbanken in Europa te zijn, met meer dan 50.000 tevreden ouders en nog meer kinderen die met Funzy een nieuw speelkameraadje in hun kinderkamer hebben.

We kunnen niet wachten om te zien wat je met je Funzy doet en wensen je veel plezier met je speelbank.

Heb je vragen of suggesties? We horen graag van je!

Vriendelijke groeten Felix & Michael