Was ist eigentlich ein Spielsofa?

Wat is een speelbank?

Het antwoord is even eenvoudig als het product zelf: een mengeling van speelgoed en sofa.

En deze term, of voor ons liever deze nieuwe categorie beschrijft goed waar wij voor staan bij Funzy: voor plezier en veelzijdigheid. Want van slechts vier schuimdelen wordt onze speelbank vrijwel alles wat je je maar kunt voorstellen.

Trouw aan het motto: 4 delen. Oneindige mogelijkheden.

Allereerst, natuurlijk, is er de zeer functioneel gebruik van een zitmeubel, de kinderbank.
Met een oppervlakte van meer dan 1,60 m breed en bijna 90 cm diep biedt de Funzy een royale zithoek voor het hele gezin. Of voor een dutje helemaal alleen.


De twee robuuste driehoekige kussens bieden stevige steun om tegenaan te leunen bij het zitten of als hoofdsteun bij het liggen of rusten.

Als het wat onstuimiger moet worden, kan in een handomdraai een springkasteel, glijbaan, salto of een gezellige grot om te schuilen en te lezen worden gebouwd. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding. Hier vindt u een overzicht van onze Top-10 Funzy creaties met instructies over hoe ze te bouwen.

En 's avonds, als het tijd is om op te ruimen, kunnen alle onderdelen snel weer worden opgevouwen. Of zelfs opgestapeld om ruimte te besparen (foto).

De Funzy is gemaakt van 100% fluweelzachte microvezel stof. De stof is bijzonder geschikt voor de Funzy omdat hij enerzijds steun biedt, anderzijds lekker zacht aanvoelt en zelfs als u valt, goed dempt.

Hij is ook robuust, zodat u lang van uw Funzy kunt genieten. En als er iets misgaat en er komen vloeistoffen op? De hoezen kunnen snel worden geopend en verwijderd via de ritsen en kunnen worden gewassen op 30 graden zonder en kan zonder problemen op 30 graden gewassen worden. Vlekverwijderaar helpt bij kleine vlekken.