9 talks over elke kinderkamer en funzy node heeft NL

9 gesproken over funzy in elke kinderkamer thuishoort

Half speelgoed, halve bank maakt een speelbank. Ontdek 9 goede gesprekken waarom uw kind zal zijn op de Funzy-speelbank!

Probeer Funzy, de modulaire speelbank

Onderzoek nu

1. Pleier-factor

Of je nu wilt ravotten, spelen, knuffelen, lezen of slapen, Funzy is oud bij je. Samenhang met slechts vier afzonderlijke delen, kan het in een paar (kinder)stappen worden overgenomen vanaf een bankje bij een fauteuil bij een grot bij een piratenschip.

2. Creativiteit & Verbeelding verhoogd

Onze aanbeveling - laat je kinderen het doen. U zult versteld staan ​​van wat uw Kleintjes allemaal uit een modulaire sofa zullen bouwen. Daarom is er geen reden waarom er geen kinderen in de fantasiewereld zijn die uniek zijn voor de wereld.

3. Lange bruikbaarheid

Of het nu gebruikt wordt als stahulp op 1-jarige leeftijd, als roverhol op 5-jarige leeftijd of als lees- en knuffelhoekje op 12-jarige leeftijd - Funzy is een langdurig bron van plezier en spel Dankzij de hoge productkwaliteit.

4. Blikvanger in de kinderkamer

Ravotten en spelen is een aanrader! Maar kinderen tillen ook een plek op om uit te rusten en zich terug te trekken. Daarom is funzy ook het ideale knusse hookje in de kinderkamer. De kleine stukjes gemaakt door het midden van het veld en wanneer het niet in gebruik was, kunnen klein en compact worden geborgen.

Bestel slechts één risico en tester de 30 dagen thuisuit!

Onderzoek nu

5e zee dan 650 5 sterren

Ouders en Kinderen houden van Funzy. Er zijn geen blijkt uit de meer dan 650 5* beoordelingen, maar ook uit het feit dat we nog geen 15 teruggaven hebben met meer dan 20.000 ouders. Daarom bieden wij onze 30 dagen geld terug garantie!

6. Logeerbed

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. Daarom wordt gebruikt als product geproduceerd in Duitsland PUR-kwaliteitsschuim, dat matraskwaliteit heeft. Het is bekend dat het niet van tevoren is gebruikt. Het is bekend dat de funzy gebruikt kan worden als logeerbed voor bezoekers met een mooi woord.

7. Buiten plezier

Race door de sproeier in de tuin van ravotten in het park is iets wat elk soort graag doet. Met onze innovatieve gebouwen kunnen we ook voor allemaal funky ideeën bieden.

8. Kwaliteit

Er bestaat niet zoiets als een slogan, maar er staat wel een centraal punt in onze bedrijfswaarden. Daarom zijn wij compromissen in de productie. Funzy wordt gemaakt in de EU, het hele product is OEKO-TEX gecertificeerd, de stoffen zijn meer dan 100.000 dagelijkse cycli. Op een frame kan 5 jaar garantie gegeven worden.

9. Eenvoudig schoonmaken

Hoewel het een omelet is, is het een carbonade? Of in ons Geval - was hij gedoe, hij is een beetje in Morse. Ja probleem. Wil je naast waterdichte schoenen de stof in een handtas gebruiken en in de machine wassen.

Onderzoek nu