9 talks over elke kinderkamer en funzy node heeft NL

9 redenen waarom Funzy in elke kinderkamer thuishoort

Half speelgoed, halve bank maakt een speelbank. Ontdek 9 goede gesprekken waarom uw kind zal zijn op de Funzy-speelbank!

Probeer Funzy, de modulaire speelbank

Onderzoek nu

1. Plezierfactor

Of je nu wilt ravotten, spelen, knuffelen, lezen of slapen, Funzy is altijd bij je. Bestaande uit slechts vier afzonderlijke delen, kan het in een paar (kinder)stappen worden omgetoverd van een bankje tot een fauteuil to een grot tot een piratenschip.

2. Creativiteit & Verbeelding verhoogd

Onze aanbeveling - laat je kinderen het in elkaar zetten. Je zult versteld staan ​​van wat jouw kleintjes allemaal uit een modulaire sofa kunnen bouwen. Voor ons is er niets mooiers dan wanneer kinderen op fantasierijke wijze hun eigen wereld bouwen uit eenvoudige onderdelen. 

3. Lange bruikbaarheid

Of het nu gebruikt wordt als staphulp op 1-jarige leeftijd, als rovershol op 5-jarige leeftijd of als lees- en knuffelhoekje op 12-jarige leeftijd - Funzy is een langdurige bron van plezier en spel dankzij de hoge productkwaliteit.

4. Blikvanger in de kinderkamer

Ravotten en spelen hoort erbij! Maar kinderen hebben ook een plek nodig op om uit te rusten en zich terug te trekken. Daarom is Funzy ook het ideale knusse hoekje in de kinderkamer. De geweldige kleuren maken het een onmiddellijke blikvanger en wanneer het niet in gebruik is, kan het klein en compact worden opgeborgen.

Bestel nu zonder risico en probeer het 30 dagen thuis uit!

Probeer nu

5. Meer dan 650 5-sterren beoordelingen

Ouders en Kinderen houden van Funzy. Dit blijkt uit de meer dan 650 5* beoordelingen, maar ook uit het feit dat we nog geen 15 teruggaven hebben met meer dan 20.000 ouders. Daarom bieden wij onze 30-dagen-geld-terug-garantie!

6. Logeerbed

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we in Duitsland geproduceerd PUR-kwaliteitsschuim, dat matraskwaliteit heeft. Dit betekent dat het niet inzakt en geen holten vormt. Dit betekent dat de Funzy kan worden gebruikt als logeerbed voor bezoekers.  

7. Buiten plezier

Rennen door de sproeier in de tuin of ravotten in het park is iets wat elk kind graag doet. Met onze innovatieve buitenhoezen kan jouw Funzy gemakkelijk worden omgetoverd tot outdoor speelgoed voor nog meer veelzijdig speelplezier.

8. Kwaliteit

Is voor ons niet zomaar een slogan, maar een centrale pijler van onze bedrijfswaarden. Daarom zijn wij compromisloos in de productie. Funzy wordt in de EU gemaakt, het hele product is OEKO-TEX gecertificeerd, de stoffen zijn bestand tegen meer dan 100.000 slijtagecycli. Daarom kunnen wij met een gerust geweten een garantie van 5 jaar bieden.

9. Eenvoudig schoonmaken

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Of in ons Geval - waar er gespeeld wordt, wordt er geknoeid. Geen probleem. Want naast onze waterdichte onderhoes, kun je de stof in een handomdraai verwijderen en in de wasmachine wassen. 

Probeer nu