Furny heet nu Funzy

We geven onszelf een nieuwe naam. Getriggerd door een handelsmerkprobleem, hebben we besloten om onze naam te wijzigen.

Na onze raketachtige start meer dan een jaar geleden, hebben we dit als een kans aangegrepen om ons tegelijkertijd als merk te herpositioneren. Het resultaat is een sterke visie en missie naast het nieuwe merk.

Funzy wil kinderen door middel van spel aanmoedigen om creatief, vrij en vol fantasie en verbeelding te zijn . Dankzij zijn veelzijdigheid biedt onze kinderbank de speelse basis voor deze individuele avontuurlijke reis van kind naar kind.

De productkwaliteit, fabricage en al het andere aan de speelbank blijft natuurlijk top!

Dit alles leidt tot onze nieuwe merkclaim:

Stop nooit met spelen

Funzy staat voor de volgende waarden:

kwaliteit en veiligheid

Als het om een ​​product voor kinderen gaat , moeten kwaliteit en veiligheid de hoogste prioriteit hebben. Om deze reden produceren wij onze speelbanken volgens de strengste normen (OEKO-TEX® 100) en liefdevol handgemaakt met veel ervaring.

Van ouders voor kinderen en ouders

Funzy is een merk van ouders voor kids en kids.

Uit ons dagelijks leven met in totaal vier kinderen van 0 tot 5 jaar kennen we het kleurrijke leven van jonge gezinnen. De behoeften van kinderen en ouders. De uitdaging om je eigen kinderen zo zinvol mogelijk bezig te houden. Het schuldige geweten als het je niet altijd lukt.

Bovenal weten we wat goed speelgoed is. Iets dat duurzaam wordt gebruikt en niet na korte tijd in de hoek verdwijnt. Zulk speelgoed moet blijvend plezier bieden en het kind uitnodigen om er fantasierijk en creatief mee te spelen.

Funzy doet precies dat en is ook een bank, fauteuil of logeerbed.

Tevredenheidsgarantie met persoonlijke klantenservice

We willen geen anoniem merk zijn dat zich verschuilt achter een website en zijn gezicht niet laat zien. We zijn bereikbaar, benaderbaar en communiceren op ooghoogte met u.

We willen dat onze service het gevoel geeft dat u met een vriend praat die u hoort, begrijpt en u helpt met uw zorgen - wat het ook is. Wij zijn tevreden als u dat bent - 100%. Dit is geen lege zin, maar echte klantenservice.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als bedrijf vanaf het begin waarmaken. Met onze speelbank willen we ook kinderen bereiken die niet het voorrecht hebben om het gewoon te wensen.

Sinds begin dit jaar ondersteunen we samen met SOS Kinderdorpen gezinnen van kinderen in nood en rusten we geleidelijk de faciliteiten in Duitsland uit met onze speelbank.

Michael en Felix

Funzy oprichter